Website en boek Leven in Nieuw-Vennep


Zo’n 30.000 mensen leven in Nieuw-Vennep. Maar hoe ziet dat leven eruit? Hoe zag het er 150 jaar geleden uit en hoe zal het er in de toekomst uitzien. Dat willen we graag gaan vastleggen op een website. Op deze website staan interviews, niet alleen in tekst maar ook in beeld en geluid, met oude en jonge mensen die verbonden zijn aan Nieuw-Vennep. We leggen allerlei facetten van het leven vast: van het dagelijks leven tot het verenigingsleven, van het geestelijk leven tot het bedrijfsleven en ook het uitgaansleven komt aan bod. Klik hier voor de website
  
Materiaal
De website Leven in Nieuw-Vennep ontvangt graag oude foto’s, video’s of geluidsmateriaal om te mogen publiceren op de website. Ook is er nog ruimte voor nieuwe verhalen. Wanneer u een idee of een verhaal heeft dat beslist niet mag ontbreken, dan horen we dat graag.De redactie van Leven in Nieuw-Vennep behoudt zich wel het recht voor om ingezonden teksten te bewerken of in het uiterste geval te weigeren. Inzendingen moeten passen binnen het concept van de website. 
  
Boek "Leven in Nieuw-Vennep"
Van een groot aantal interviews van de website Leven in Nieuw-Vennep is een prachtig boek gemaakt. Aangevuld met nieuwe foto’s en de geschiedenis van ons dorp in vogelvlucht is het een bijzondere uitgave geworden.
Leven in Nieuw-Vennep bevat bijna 200 pagina’s op A4-formaat, in full-color en gebonden.
Het boek wordt uitgegeven door de Stichting Dorpsraad Nieuw-Vennep, is helemaal gemaakt door Vennepers en is ook in Nieuw-Vennep gedrukt. Het boek is te koop bij Bruna in winkelcentrum de Symfonie in Nieuw-Vennep en bij boekhandel Stevens in Hoofddorp voor €19,95. 
  Afbeelding invoegen