Als donateur helpt u mee om de belangen van Nieuw-Vennep in de gemeente Haarlemmermeer te behartigen. En dat is hard nodig want er zijn 26 plaatsen en woonkernen in de Haarlemmermeer waardoor Nieuw-Vennep soms aan de aandacht ontsnapt.

Als donateur ondersteunt u de Dorpsraad Nieuw-Vennep, een zelfstandig adviesorgaan dat middels overleg en lobby voor de belangen van geheel Nieuw-Vennep opkomt. Op vele gebieden zoals woonklimaat, huisvesting, jeugdzaken, welzijn, groen, economie en verkeer.
Als, donateur helpt u indirect mee aan projecten als de verbreding van de N207, het doortrekken van de Spoorlaan Zuid, de Nieuwe Kom, gratis parkeren bij het station, Jeugdland,  de juridische strijd tegen de komst van een coffeeshop, de veiligheid in de woonomgeving en de ontwikkeling van de Westflank en Park21. Alles vanuit het belang van de inwoners van Nieuw-Vennep.

Als, donateur mag u uw mening geven over de zaken die spelen in Nieuw-Vennep, krijgt u regelmatig een e-mail met nieuws over Nieuw-Vennep en bent u welkom bij elke openbare sessie van de Dorpsraad. 

Als donateur betaalt u maar €5,- per jaar (€10,- per jaar voor bedrijf/vereniging/school). Hiermee steunt u het werk van de Dorpsraad en bent u een volwaardig lid van onze achterban met de kans uw stem te laten horen. 

Niet volledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen.
 

Ja, ik word donateur van de dorpsraad Nieuw-Vennep

Na het invullen krijg je de boodschap please wait en daarna dit scherm, Afbeelding invoegen

dan is uw formulier verzonden 

 
 
 
 
 
 
 

Web forms generated by 123ContactForm