Als donateur helpt u mee om de belangen van Nieuw-Vennep in de gemeente Haarlemmermeer te behartigen. En dat is hard nodig want er zijn 26 plaatsen en woonkernen in de Haarlemmermeer waardoor Nieuw-Vennep soms aan de aandacht ontsnapt.

Als donateur ondersteunt u de Dorpsraad Nieuw-Vennep, een zelfstandig adviesorgaan dat middels overleg en lobby voor de belangen van geheel Nieuw-Vennep opkomt. Op vele gebieden zoals woonklimaat, huisvesting, jeugdzaken, welzijn, groen, economie en verkeer.
Als, donateur helpt u indirect mee aan projecten als de verbreding van de N207, het doortrekken van de Spoorlaan Zuid, de Nieuwe Kom, gratis parkeren bij het station, Jeugdland,  de juridische strijd tegen de komst van een coffeeshop, de veiligheid in de woonomgeving en de ontwikkeling van de Westflank en Park21. Alles vanuit het belang van de inwoners van Nieuw-Vennep.

Als, donateur mag u uw mening geven over de zaken die spelen in Nieuw-Vennep, krijgt u regelmatig een e-mail met nieuws over Nieuw-Vennep en bent u welkom bij elke openbare sessie van de Dorpsraad.
Als donateur betaalt u maar €5,- per jaar (€10,- per jaar voor bedrijf/vereniging/school). Hiermee steunt u het werk van de Dorpsraad en bent u een volwaardig lid van onze achterban met de kans uw stem te laten horen. 

 

Ja, ik word donateur van de dorpsraad Nieuw-Vennep
 
klik hier om formulier in te vullen
 
 
De Dorpsraad heeft van 123 forms een privacy verklaring zodat uw gegevens veilig zijn.  Nadat u het formulier volledig heeft ingevuld krijgt u onderstaand bevestigingsscherm en komt het formulier digitaal in onze mail.
 

Niet volledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen.